Droge Voeten-route

GPS tocht

Met behulp van een tablet speur je met GPS door het Natuurpark Blokweer. Onderweg bouw je een mini stuwdam, je doet een waterproef, bootst een evacuatie na, je gaat peilverschillen vaststellen en je vindt heel veel weetjes over waterbeheer.

GPS pakket
Een GPS pakket bestaat uit een tablet met GPS en een aantal attributen voor de doe-opdrachten. Per pakket kun je met maximaal 5 mensen speuren. Neem een eigen camera mee om foto's te maken!
De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Meer informatie vind je hier: GPS Droge Voeten Route

Kosten: De kosten bedragen €30 voor het eerste pakket. Elk volgend pakket kost €20.
Aantal personen: maximaal 40
Tijdsduur: 2 uur

Alle activiteiten zijn inclusief koffie, thee en materialen.

Wil je het helemaal feestelijk maken, dan combineer je een workshop met een lekker gebakje, biologische lunch of picknick. Appeltaart en westfriese krentenmik snijden wij voor € 2,75 p.p. Een biologische lunch of picknick kunnen we serveren vanaf € 15,- p.p. We werken hiervoor samen met biologische catering Moeder Natuur. Je kunt de workshop ook combineren met een lunch of diner bij de nabij gelegen Partyboerderij de Nadorst.

Voor meer informatie of het samenstellen van een arrangement kun je contact opnemen met de informatie balie: info@mak-blokweer.nl of 0229-266344.