Rondleiding

Groepen kunnen een rondleiding boeken. Je wordt ontvangen door een medewerker van MAK Blokweer. We starten met informatie over de geschiedenis van MAK Blokweer en het gebied de Blokweer in het theatercafé. Daarna gaan we op pad naar buiten. In overleg kunnen we de focus van de rondleiding bepalen of een algemene rondleiding houden met informatie over de boerderij, de tuinen en het park. 

Kosten: € 45,- per groep, exclusief versnaperingen
Aantal personen: maximaal 30
Tijdsduur: 1 uur

De rondleiding kan worden gecombineerd met één van de andere workshops. Wil je het helemaal feestelijk maken, kies dan voor een lekker gebakje, biologische lunch of picknick. Appeltaart en westfriese krentenmik snijden wij voor € 2,75 p.p. Een biologische lunch of picknick kunnen we serveren vanaf € 15,- p.p. We werken hiervoor samen met biologische catering Moeder Natuur. Je kunt de rondleiding ook combineren met een lunch of diner bij de nabij gelegen Partyboerderij de Nadorst.

Voor meer informatie of het samenstellen van een arrangement kun je contact opnemen met de informatie balie: info@mak-blokweer.nl of 0229-266344.