Speeltuinsurvival

Leuk voor een familie-uitje met kinderen die van buitenlucht en sportieve uitdagingen houden. Volwassenen mogen ook meedoen! De speeltuinsurvival is een veelzijdige vorm van buitensport, waarbij een parcours afgelegd wordt met allerlei hindernissen. De diverse hindernissen zijn o.a. opgebouwd uit touwen, balken en netten. Ook zijn er natuurlijke hindernissen zoals sloten.

Kracht, conditie, souplesse en techniek spelen een bepalende rol in deze activiteit. Naast de hindernissen die je moet overwinnen, worden je creativiteit en uithoudingsvermogen op de proef gesteld.  Kleding die tegen een stootje kan en vies mag worden is aanbevolen!

Kosten: €15,- p.p. voor 8-10 personen, bij meer dan 10 personen komt er €10,- p.p. bij.
Aantal personen: minimaal 8
Tijdsduur: 1 - 1,5 uur

Alle activiteiten zijn inclusief koffie, thee en materialen.

Wil je het helemaal feestelijk maken, dan combineer je een workshop met een lekker gebakje, biologische lunch of picknick. Appeltaart en westfriese krentenmik snijden wij voor € 2,75 p.p. Een biologische lunch of picknick kunnen we serveren vanaf € 15,- p.p. We werken hiervoor samen met biologische catering Moeder Natuur. Je kunt de workshop ook combineren met een lunch of diner bij de nabij gelegen Partyboerderij de Nadorst.

Voor meer informatie of het samenstellen van een arrangement kun je contact opnemen met de informatie balie: info@mak-blokweer.nl of 0229-266344.