Wat weet de mol?

GPS tocht

In de donkere middeleeuwen stond in het Natuurpark een groot en rijk klooster, waar monniken in tijden van schaarste goed voor de bevolking zorgden. Totdat de Geuzen kwamen. De monniken moesten halsoverkop hun klooster ontvluchten. Monnik Maksimiliaan zorgde voor het veilig stellen van onder andere een heilige graal en nam de schatten in het holst van de nacht mee. Waar heeft hij de schat verborgen? Met behulp van een tablet met GPS speur je door Natuurpark Blokweer en kom je van alles aan de weet over het park en zijn cultuurhistorie. Leuk, leerzaam én spannend, want wie vindt als eerste de schat?

GPS pakket
Een GPS pakket bestaat uit een tablet met GPS en een aantal attributen voor de doe-opdrachten. Per pakket kun je met maximaal 5 mensen speuren. Neem een eigen camera mee om foto's te maken!
De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Kosten: De kosten bedragen €30 voor het eerste pakket. Elk volgend pakket kost €20.
Aantal personen: maximaal 40
Tijdsduur: 2 uur
Je reservering moet minstens 1 dag van tevoren bij ons binnen zijn i.v.m. de materialen. Neem ook je ID-kaart mee.

Wil je het helemaal feestelijk maken, dan combineer je een workshop met een lekker gebakje, biologische lunch of picknick. Appeltaart en westfriese krentenmik snijden wij voor € 2,85 p.p. Een biologische lunch of picknick kunnen we serveren vanaf € 15,- p.p. We werken hiervoor samen met biologische catering Moeder Natuur. Je kunt de workshop ook combineren met een lunch of diner bij de nabij gelegen Partyboerderij de Nadorst.

Voor meer informatie of het samenstellen van een arrangement kun je contact opnemen met de informatie balie: info@mak-blokweer.nl of 0229-266344.