Kinderfeestjes

Kom je je verjaardag vieren bij het MAK? We bieden het hele jaar door allerlei leuke (en leerzame) feestjes aan, zowel voor buiten als voor binnen.De rugzakroutes en binnenfeestjes zijn inclusief drinken en iets lekkers voor de kinderen, koffie/thee voor de begeleiders, een cadeautje voor de jarige en een aandenken voor alle deelnemende kinderen. Voor rugzakroutes bieden wij met slecht weer het Professorenfeest of het Kippenfeest als alternatief. Wanneer je hiervoor kiest, meld dit dan bij je reservering.

Dieren voeren en pannenkoeken

Rond 15:30 uur is het mogelijk om te helpen bij het voeren van de dieren. Wil je van deze optie gebruik maken, geef dit dan aan bij het reserveren.

De feestjes kunnen worden uitgebreid met een pannenkoekenmaaltijd. Dit kost € 21,- voor vijf kinderen. Voor elk kind extra rekenen wij € 3,20. Ook de ouders/begeleiders kunnen mee eten voor € 3,20 per persoon. Deze prijzen zijn excl. drinken.

Contact

Voor meer informatie of om te reserveren kun je contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0229-266344 op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, of via email naar info@mak-blokweer.nl