Theater van de Nacht

Datum en tijd: 27-10-18 18:30
Kosten: €5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk.

Tijdens de jaarlijkse Nacht van de Nacht organiseert MAK Blokweer een avond vol spannende activiteiten voor het hele gezin, het Theater van de Nacht. Op zaterdag 27 oktober 2018 vindt deze magische avond al weer voor de 10e keer plaats!

Verteltheater ZandvertellingenVerhalen van de Nacht  

Laat het donker donker en kom de verhalen van de nacht meebeleven tijdens een wandeling van schemer naar donker waarbij je het landschap anders ervaart, bijzonder en avontuurlijk!

Sprookjesroute
Tijdens deze sfeervolle route word je verrast met 3 mooie korte DIERENFABELS op 3 verschillende locaties. We verhalen van een school voor rupsen en vlinders, met mug die raad weet, van koning Arend die een zonsverduistering moet oplossen en van de uilenraad die zich moet buigen over een wedstrijd waarbij de nachtegaal lijkt te gaan verliezen. Hoe loopt dit allemaal af?
Natuurfabels zijn verhalen die op magische en fantastische wijze de natuur verklaren. Zijn ze de werkelijkheid? Wandel mee en oordeel zelf!

Prinses wil naar de maan
Verhalenvertelster Marjo Dames neemt dit keer plaats in de tot een intiem theater omgetoverde boerderij. Ze vertelt over Prinses.  Ze wil naar de maan. Alle geleerden en wetenschappers, de generaal en de koning zelf denken dat het een onmogelijke wens is. Gelukkig heeft de koning een heel slimme hofnar.

Nachtvlinder!
kampvuur Mak BlokweerJe kunt je laten schminken, een magische nachtvlinder knutselen en je eigen nachtsprookje schrijven of tekenen.

Kampvuur en catering
Vergeet niet om even rond het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King) te komen zitten met een heerlijke beker warme chocolademelk, een hotdog of iets anders lekkers erbij, voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Praktisch

De poort gaat open om 18:30.

De Sprookjesroute met aansluitend het Verteltheater start om 18:45, 19:05, 19:25, 20:05 en 20:25. De route duurt in totaal ongeveer een uur.

Je kunt komen wanneer je wilt. Schminken, knutselen, en bij het kampvuur zitten kan doorlopend.

Kosten: €5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Het is niet mogelijk om te reserveren voor een specifieke tijd!

 

Het Theater van de Nacht editie 2018 is UITVERKOCHT!
Je kunt je alleen nog inschrijven voor de reservelijst door te bellen naar 0229 266344


Deel deze pagina:


Bekijk hier de volledige agenda