Theater van de Nacht

Kosten: €5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk.

Tijdens de jaarlijkse Nacht van de Nacht organiseert MAK Blokweer een avond vol spannende activiteiten voor het hele gezin. Op 28 oktober 2017 vond dit magische Theater van de Nacht voor de negende keer plaats. Ons thema was 'Dromen in de Nacht'.

 

Meer informatie over het Theater van de Nacht 2018 volgt binnenkort. Onderstaande informatie heeft betrekking op de editie van 2017.

Verteltheater ZandvertellingenDromen in de Nacht  

Laat het donker donker! Voor mooie dromen, gekke dromen, lieve dromen, spannende dromen, bizarre dromen en sprankelende dromen. Waar droom jij over? Flakkerende lichtjes wijzen je de weg door het donker tijdens een stille rondleiding, waarop je het vertrouwde landschap heel anders waarneemt dan anders.

Verteltheater en Zandvertellingen
We hebben dit jaar 2 mooie DROOMverhalen.  Verhalenvertelster Marjo Dames neemt je in de heuvelweide mee in de wereld van koning Arthur.
Sylvia_Wybenga.jpgWaar dromen vrouwen van? Koning Arthur moet daar achter zien te komen. Geen gemakkelijke opdracht, maar gelukkig helpt ridder Gawain hem bij het vinden van de oplossing. Een spannend en ontroerend ridderverhaal over dromen en over trouw.

ZANDSTORM in de Molshoop
Boven in de Molshoop tekent Sylvia Wybenga in zand en licht over DROMEN IN DE NACHT. Samen met Janna de Lathouder en Martijn Bos vormt zij het gezelschap ZANDSTORM. Zij toveren met zand, licht en muziek een DROOMverhaal, speciaal gemaakt voor het Theater van de Nacht.

Vang je dromen!
kampvuur Mak BlokweerJe kunt je laten schminken en een echte dromenvanger knutselen, om je mooiste dromen mee te vangen. In het bezoekerscentrum staat een droomboom, die wacht op jouw dromen!

Kampvuur en catering
Vergeet niet om even rond het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King) te komen zitten met een heerlijke beker warme chocolademelk erbij, voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Praktisch
De activiteiten starten meerdere keren. Je kunt komen wanneer je wilt. Schminken, knutselen, en bij het kampvuur zitten kan doorlopend.

Kosten: €5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk.

Dromen in de Nacht werd mede mogelijk gemaakt doorLOGO_NIEUWE_KLEUREN_COATED_copy.jpg


Deel deze pagina:


Bekijk hier de volledige agenda