Aards Snoep

kosten: € 4,50

Zondag 2 februari 2020, 14:00 -15:30

eetbare-aarde.pngDe grond is niet overal het zelfde. Elke dieren- en plantensoort heeft een grondsoort waar hij het liefst op leeft. Er zijn zelfs dieren en vogels die grond eten! Welke dieren zijn dit, welke grondsoort vinden ze lekker, en waarom? Tijdens deze doe-middag gaan we kijken welke grondsoorten er in natuurpark Blokweer te vinden zijn. We gaan de verschillende grondsoorten namaken met snoep, en zelf proeven welke we het lekkerste vinden smaken!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).

 

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda