Archeologische middag

Wat doet een archeoloog en welke verhalen zijn er te vertellen over de ontdekkingen van de archeoloog ? Op woensdag 9 oktober zijn er bij MAK Blokweer bijzondere  voorwerpen te zien waar mooie verhalen over te vertellen zijn.
 

Naast wetenschapper is een archeoloog ook een  beetje een verhalenverteller. Aan de hand van de gevonden voorwerpen proberen archeologen het verleden van onze voorouders te achterhalen. Waar werden voorwerpen voor gebruikt, wat voor soort leven leidden de mensen toen en hoelang geleden is dat eigenlijk?
Wil je nog meer weten en schuilt er misschien een archeoloog in jou? Doe mee met deze interessante middag!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op woensdag 9 oktober van 14:30 tot 16:00. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).

 

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda