Bamboeyoga in de Molshoop

Elke maandag en in maart t/m november elke laatste zondag van de maand verzorgt Mireille Struik van Bamboeyoga een yogales van ruim een uur op de bovenverdieping van de Molshoop. Met uitzicht over natuurpark Blokweer geef je op de vroege ochtend je eigen natuur de aandacht voor een inspirerend begin
van de dag.


yoga3.jpgEven tot jezelf komen gaat vaak verrassend gemakkelijk in een groene omgeving. Het beoefenen van yoga (ook bedoeld om rustig tot jezelf te komen) met uitzicht over de natuur is daarmee een ideale manier om je zondag inspirerend te beginnen!

De basis van de lessen ligt in hatha yoga. Ervaring is geen voorwaarde voor deelname, iedereen (18 jaar en ouder) is welkom. Yoga biedt voor eeuwenoude technieken die aanpasbaar zijn aan de mogelijkheden en onmogelijkheden van elk lichaam. Er zijn dekens, meditatiekussens en voldoende omkleedruimte aanwezig. Neem wel je eigen yogamatje mee. Lukt dat echt niet, geef dit dan aan bij je reservering.

Aansluitend op de zondagse yogalessen van maart t/m november vindt MAKS' Biomarkt plaats op hetzelfde terrein, direct buiten het bezoekerscentrum. Een mooie gelegenheid om het verzorgen van lichaam en geest te combineren met je duurzame boodschappen.

Aanmelden

De yogalessen van Bamboeyoga vinden plaats op de bovenverdieping van bezoekerscentrum de Molshoop en duren van 9:00 tot 10:15. Deelname kost €15,- per persoon, of €13 als je je minstens 5 dagen van tevoren aanmeldt (prijzen incl. thee na afloop). Er is plaats voor 12 deelnemers.

De lessen zijn elke maandag, en van maart t/m november op de laatste zondag van de maand.

Je kunt je aanmelden voor deelname door een mail te sturen naar bamboeyoga@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer, ervaringsniveau, en eventueel belangrijke medische informatie waarmee rekening gehouden moet worden in de les.

Logo_Bamboeyoga_witruimte.jpg


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda