Bamboeyoga in de Molshoop

Elke maandag en elke laatste zondag van de maand verzorgt Mireille Struik van Bamboeyoga een yogales van ruim een uur op de bovenverdieping van de Molshoop. Met uitzicht over natuurpark Blokweer geef je op de vroege ochtend je eigen natuur de aandacht voor een inspirerend begin van de dag.

yoga3.jpgEven tot jezelf komen gaat vaak verrassend gemakkelijk in een groene omgeving. Het beoefenen van yoga (ook bedoeld om rustig tot jezelf te komen) met uitzicht over de natuur is daarmee een ideale manier om je zondag inspirerend te beginnen!

De basis van de lessen ligt in hatha yoga. Ervaring is geen voorwaarde voor deelname, iedereen (17 jaar en ouder) is welkom. Yoga biedt eeuwenoude technieken die aanpasbaar zijn aan de mogelijkheden en onmogelijkheden van elk lichaam. Er zijn dekens, meditatiekussens en voldoende omkleedruimte aanwezig. Neem wel je eigen yogamatje mee. Lukt dat echt niet, geef dit dan aan bij je reservering.

Aansluitend op de zondagse yogalessen vindt van maart t/m november MAKS' Biomarkt plaats op hetzelfde terrein, direct buiten het bezoekerscentrum. Een mooie gelegenheid om het verzorgen van lichaam en geest te combineren met je duurzame boodschappen.

Aanmelden

De yogalessen van Bamboeyoga vinden plaats op de bovenverdieping van bezoekerscentrum de Molshoop en duren van 9:00 tot 10:15. De lessen zijn elke maandag, en van maart t/m november op de laatste zondag van de maand. Er is plaats voor 12 deelnemers, waarvan eventueel één dhanaleerling.

Maandelijkse deelname op zondag kost €16,- per persoon per keer, of €13,- als je je minstens 4 dagen van tevoren aanmeldt. Maandelijkse yogales op zondag als abonnement (10 x in 10 maanden) is €125,-. Voor wekelijkse deelname op maandag heb je meerdere keuzes aan abonnement of strippenkaart.

Je kunt je aanmelden voor deelname door een mail te sturen naar bamboeyoga@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer, ervaringsniveau, en eventueel belangrijke medische informatie waarmee rekening gehouden moet worden in de les.

Kijk voor alle informatie, details en data op bamboeyoga.nl.

Logo_Bamboeyoga_witruimte.jpg


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda