Bamboeyoga in de Molshoop

Op de laatste zondag van april, juni, augustus, oktober en november verzorgt Mireille Struik van Bamboeyoga een yogales van ruim een uur op de bovenverdieping van de Molshoop. Met uitzicht over het groene natuurpark Blokweer geef je op de zondagochtend je eigen natuur de aandacht voor een inspirerend begin van de dag.

yoga3.jpgEven tot jezelf komen gaat vaak verrassend gemakkelijk in een groene omgeving. Het beoefenen van yoga (ook bedoeld om rustig tot jezelf te komen) met uitzicht over de natuur is daarmee een ideale manier om je zondag inspirerend te beginnen!

De basis van de les ligt in hatha yoga. Ervaring is geen voorwaarde voor deelname, iedereen is welkom. Yoga biedt hiervoor eeuwenoude technieken die aanpasbaar zijn aan de mogelijkheden en onmogelijkheden van elk lichaam. Er zijn dekens, meditatiekussens en voldoende omkleedruimte aanwezig. Neem wel je eigen yogamatje mee. Lukt dat echt niet, geef dit dan aan bij je reservering.

Aansluitend op de yogalessen in de Molshoop vindt MAKS' Biomarkt plaats op hetzelfde terrein. Een mooie gelegenheid om het verzorgen van lichaam en geest te combineren met je duurzame boodschappen.

Aanmelden

De yogalessen van Bamboeyoga in de Molshoop vinden plaats op de bovenverdieping en duren van 9:00 tot 10:15. Deelname kost €15,- per persoon of €12,50 als je je minstens een week van tevoren aanmeldt (prijzen incl. thee na afloop). Er is plaats voor 12 deelnemers.

Beschikbare data: 28 april, 30 juni, 25 augustus, 27 oktober, 24 november

Je kunt je aanmelden voor deelname door een mail te sturen naar bamboeyoga@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer, ervaringsniveau, en eventueel belangrijke medische informatie waarmee rekening gehouden moet worden in de les.

Logo_Bamboeyoga_witruimte.jpg


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda