Bomen over bomen

Datum en tijd: 14 okt. 2018 13:30

kosten: €3,50 per persoon


Bomen over bomen (1) - foto Hans Smink.jpgEr groeien meer dan honderd verschillende soorten bomen en struiken in het natuurpark Blokweer. Elke soort heeft zijn eigen verhaal. Tijdens een herfstwandeling op zondag 14 oktober bekijken we de mooiste en eigenaardigste bomen van het natuurpark.

Tijdens de wandeling vertelt Hans Timmerman, die nauw betrokken is bij het beheer van het natuurpark, over de verschillende plantensoorten die we onderweg tegen komen. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en gaat in het park voor een deel van het pad af, daarom zijn laarzen of stevige schoenen het ideale schoeisel!

Deze activiteit vindt plaats op zondag 14 oktober van 13:30 tot 15:00 en start bij bezoekerscentrum de Molshoop, Kloosterhout 1-2 in Blokker. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), met het formulier hieronder of via email naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €3,50 per persoon (incl. versnapering). Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen.

De foto's bij dit bericht zijn gemaakt door Hans Smink.

 

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda