Dierenverzorger voor een dag

Veel kinderen willen later dierenverzorger worden. Jij ook? Op woensdag 20 november kun je bij MAK Blokweer een dagje ervaren hoe het is om als dierverzorger op de boerderij te werken. Voer geven, hokken schoonmaken, mest kruien, dieren borstelen... op de boerderij zijn een hoop dankbare klusjes te doen. Kom je de dieren blij maken? Trek je werkkleding maar vast aan!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op woensdag 20 november van 14:30 tot 16:00. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:


Categorie:
Geen onderwerpen.

Bekijk hier de volledige agenda