Voorleesfeest Eend op de fiets

Eend op de Fiets.jpgOp woensdagochtend 23 oktober organiseert MAK Blokweer een vrolijk voorleesfeest voor peuters en kleuters, dat goed aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek: Reis je mee? De kinderen beleven het grappige verhaal van Eend mee. Daarna wordt er van dichtbij kennis gemaakt met echte eenden!

In het prachtige voorleesboek 'Eend op de fiets' van David Shannon ontmoeten we Eend, die op een dag besluit dat hij wil fietsen. Hij leent een fiets en rijdt slingerend over het erf van de boerderij. Onderweg komt Eend langs alle andere boerderijdieren, die het maar niets vinden dat hij kan fietsen. Of zouden ze gewoon een beetje jaloers zijn?

We leven mee met dit interactieve verhaal en gaan daarna eenden van dichtbij bekijken. Fietsen kunnen eenden natuurlijk niet echt, maar wist je dat ze wel heel goed kunnen lopen, vliegen en zwemmen? Waar wonen eenden graag en wat eten ze? Je gaat het allemaal ontdekken bij MAK!

Deze activiteit voor is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en vindt plaats op woensdag 23 oktober van 10:30 tot 11:30. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl of met het formulier hieronder. De kosten zijn € 3,50 per kind (deelname alleen onder begeleiding,
ouders en verzorgers betalen niet).

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda