Fotografie workshop

Datum en tijd: 15 okt. 2017 09:30

kosten: €45,- per persoon, inclusief koffie, thee, en een eenvoudige lunch.

Tijdens deze fotografie-workshop leer je al wandelend met je camera door het natuurpark Blokweer de wereld om je heen anders zien, beleven en vastleggen met beeld. Het is een ontdekkingstocht waarbij je waarneming leidraad is bij het fotograferen.

fotografie workshop - zien en belevenDe workshop wordt gegeven door Henneke van de Wateringen van ZenYo. Henneke: "De workshop draait om zien wat er is, zonder iets mooier te willen maken. We beginnen met een diavoorstelling ZIEN & BELEVEN, met voorbeelden en uitleg. Dan volgt een meditatie om jezelf te verbinden met de opdracht, waarna je met een open en frisse blik met je camera op pad gaat."

Zelf meenemen: 

  • Een camera met een lege geheugenkaart en volle batterij. Ook eenvoudige camera' s zijn uitstekend geschikt voor deze workshop!
  • Een laptop of tablet waar je jouw foto's op kunt zetten om aan het eind van de workshop je selectie te maken.
  • Geschikte kleding voor het weer en het gebied.

fotografie workshop - zien en beleven

De workshop is gericht op volwassenen en vindt plaats op zondag 15 oktober van 9:30 tot 14:00. De kosten bedragen €45,- per persoon, inclusief koffie, thee, en een eenvoudige lunch. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via e-mail naar info@mak-blokweer of met het formulier hieronder.

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda