De Hakkebakke-Speurtocht

Tot en met 31 januari kun je tijdens openingstijden komen speuren naar sporen van dieren uit het Hakkebakkebos.

De altijd vrolijk zingende muis Klaas en zijn dierenvrienden in het Hakkebakkebos kunnen het goed met elkaar vinden. De enige stoorzenders zijn de vos en de egel, die altijd op muizenjacht zijn. Hoe kunnen ze die twee dwarsliggers nu leren dat ze andere dieren niet meer op moeten eten?

 

Deze kleurrijke, muzikale stop-motion-animatie vol leuke liedjes draait nog de hele maand januari bij Cinema Oostereiland.

Op vertoon van je filmticket en/of de MAK-flyer die je bij aanvang van de film ontvangt, kun je bij MAK Blokweer gratis de Hakkebakke-Speurtocht komen doen. Je kunt het deelnameformulier ophalen in de Kijkboerderij. Alle speurneuzen die de juiste oplossing gevonden hebben, mogen een verrassing ophalen bij de Kijkboerderij!

Je kunt je speurtocht beginnen tussen 10:00 en 15:00 (een uur voor sluitingstijd) op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Deze activiteit is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Jonge kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een familielid of ouder kind.

Reserveer je film-ticket bij Cinema Oostereiland en kom daarna naar MAK Blokweer! Trek je laarzen aan want de Hakkebakke-Speurtocht gaat door de rietkreek, de boerderij en grasland.

Op vertoon van je film-ticket is de speurtocht GRATIS. Let op: deelname zonder ticket is niet mogelijk! Reserveren is niet nodig.

Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda