Lachende pompoenen

Pompoenen, pompoenen, wie kent ze niet? Je kan er allerlei lekkers van maken: pannenkoeken, soep, puree en nog veel meer… Je kent vast ook wel de uitgeholde pompoen als griezelige of grappige lampion. Leuk om bij de deur te zetten tijdens Sint-Maarten, of gewoon zomaar. Op zondag 10 november kun je bij MAK Blokweer pompoenen uithollen en lampionnen maken!

lachende_pompoenen_5-2.pngDe activiteit wordt twee keer aangeboden: 's ochtends van 11:00 tot 12:30, en 's middags van 14:00 tot 15:30. Geef daarom bij het reserveren aan welke tijd jouw voorkeur heeft!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vind plaats op zondag 10 november. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind (incl. materialen).

Reserveer direct voor deze activiteit
Geef aan voor welke tijd u wilt reserveren (zie omschrijving activiteit).

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda