LibellenLAB

Zoef! Daar scheerde een libelle over het water. Dat heb je vast wel eens gezien. Wist je dat libellen voor hun voortplanting afhankelijk zijn van water? En dat ze de beste vliegers van het insectenrijk zijn, met snelheden tot wel 60 kilometer per uur? Dat het ook grote rovers zijn? En hoe zit het met de transformatie van larve tot libelle? Dat gaan we allemaal onderzoeken op de doe-middag van zondag 28 april. Geef je snel op en doe mee!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op zondag 28 april van 14:00 tot 15:30. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind.

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

zo 13 jan. 2019 - 14:00

Kosten: € 4,50 per kind
Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda