Lezing & excursie: Libellen

ZOEF! Daar scheerde een libel over het water. Dat heb je vast wel eens gezien. Maar wist je ook dat libellen voor hun voortplanting afhankelijk zijn van water? Weet je wat ze eten, of hoe snel ze kunnen vliegen? En hoe zit het met de transformatie van larve tot libelle?

Dat en meer ontdek je allemaal tijdens een lezing van Rob Webeling, gevolgd door een avontuurlijke excursie door het territorium van de libelle, op zondag 6 oktober bij MAK Blokweer. Voor jonge natuuronderzoekers én voor grote mensen die denken alles al te weten!
 

De lezing & excursie wordt gegeven door Rob Webeling. Als libellen kenner, docent en fotograaf heeft hij een schat aan foto's en informatie verzameld. Hij fotografeert regelmatig in Natuurpark blokweer en in andere delen van Nederland en Europa.

Deze Maks' doe-middag is voor iedereen van 6 t/m 99 jaar en vindt plaats op zondag 6 oktober van 14:00 tot 15:30. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per persoon (inclusief materialen).

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda