Nestkastje bouwen

Kosten: €4,50 per kind

Zondag 25 maart 2018, 14:00 - 15:30

Vogelhuisje timmeren (2).jpgOm in het voorjaar een fijn plekje te hebben om hun eitjes te leggen, zoeken vogels op tijd een huisje. Heb je ook zin in een leuk huisje voor in je tuin? Kom dan zondagmiddag met je vriendjes en vriendinnetjes vogelhuisjes timmeren. Aan het einde van de middag neem je jouw zelf getimmerde en gekleurde vogelhuisje mee naar huis. Geef je hem een mooi plekje in je tuin of op je balkon?

Tegelijk met het nestkastje bouwen vinden ook MAKS' Biomarkt en de Levende Tuinen-dag plaats bij het MAK. Je (groot)ouders of verzorgers kunnen hier gezellig rondsnuffelen terwijl jij aan het timmeren bent.

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind.

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda