O jee, een orchidee!

Het is altijd de moeite waard om door het natuurpark te wandelen, maar in juni en juli bloeien de wilde orchideeën en dat is extra speciaal. Op 16 juni op een zondagse wandeling kijken we naar de mooiste en de eigenaardigste planten in het natuurpark, in het bijzonder de orchideeën.

DSCN0676.JPG
De wandeling wordt geleid door de parkdeskundige van MAK Blokweer, Hans Timmerman. Aan de hand van het plantenleven in het park komt het ecologische beheer ter sprake, evenals allerlei andere zaken die natuurpark Blokweer tot een bijzondere plek maken. Bij elkaar groeien er bijna vierhonderd verschillende plantensoorten in ons park.

De wandeling gaat voor een groot deel van het pad af, daarom zijn laarzen het ideale schoeisel. De wandeling begint om 14:00 en duurt ongeveer 1,5 uur.

Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen, dus wees er op tijd bij!

Aanmelden kan via 0229-266344, info@mak-blokweer.nl of met het formulier hieronder. Deelname kost € 3,50 p.p. incl. koffie, thee en koek.

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda