Ontbijten met de geiten

Ontbijten met de geiten tijdens SPRING! op zondag 26 mei! 's Ochtends kun je aanschuiven aan lange tafels langs de weide op de Molshoop. Hier wordt een lekker ontbijtje opgediend met ingrediënten van de kraamhouders van MAKS' Biomarkt. Op het menu staan lekkere broodjes, beleg, sap, fruit, koffie en thee, alles biologisch en goed voor de natuur. Ook alle bordjes, bestek en bekers zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten. Onder het eten geniet je van het gezelschap van onze geiten en hun lammeren. Wanneer het weer onverhoopt niet meewerkt kun je toch gezellig aanschuiven, het ontbijt vindt dan binnen plaats.

Het ontbijt wordt twee keer opgediend: 10:30 - 11:30 en 11:30 - 12:30. Reserveren is noodzakelijk om een plekje aan de ontbijttafel te bemachtigen. Geef hierbij aan of je voor de eerste of de tweede ronde aanschuift!

Kosten: €3,50 per persoon.

Reserveer direct voor deze activiteit
Geef aan voor welke tijd u wilt reserveren (zie omschrijving activiteit).

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda