Speeltuinsurvival

De speeltuinsurvival bij MAK is een veelzijdige vorm van buitensport, waarbij een parcours afgelegd wordt met allerlei hindernissen. De zeer divers hindernissen zijn opgebouwd uit touwen, balken en netten. Ook zijn er natuurlijke hindernissen zoals sloten. Kracht, conditie, souplesse en techniek spelen een bepalende rol in deze activiteit. Naast de hindernissen die je moet overwinnen, worden jouw creativiteit en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Hou je van de buitenlucht en sportieve uitdagingen, kom dan langs en doe mee! Trek oude kleren aan.

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op woensdag 12 juni van 14:00 tot 15:30. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind.

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda