Theater van de Nacht

Kosten: €6,50 per persoon. Reserveren is noodzakelijk.

'Zolang je dromen hebt en fantasie blijft bestaan, kun je je blijven verwonderen'. Dit vormt het thema van het jaarlijkse Theater van de Nacht bij MAK Blokweer, een avond vol spannende activiteiten voor het hele gezin. Op zaterdag 26 oktober 2019 vindt deze magische avond al weer voor de 11e keer plaats!

Verteltheater Zandvertellingen

Kom kijken, luisteren, proeven, en stap in een wereld van verbeelding tijdens een wandeling van schemer naar donker waarbij je het landschap anders ervaart, bijzonder en avontuurlijk!

Theater, dans en muziek

Tijdens de lichtjesroute word je verrast met 3 acts op verschillende locaties. Laat je verwonderen door een fantasievolle wereld met muziek, dans en zand. Het Danscollectief Hoorn werkte met het thema perpetuum mobile; voortdurend bewegen. Met subtiel licht laten de 5 dansers je verrassende vormen en dans zien.
Het 40-koppige Popkoor Hoorn brengt sfeervolle muziek en zang. Verder struin je in het donker onder leiding van een gids naar Theatergroep Zandstorm, die met een zandvertelling, muziek en humor je verbeelding prikkelt.

ZANDSTORM
Sylvia Wybenga, zandkunstenaar; Janna de Lathouder, verteller; en Martijn Bos, muzikant; vormen theatergroep Zandstorm. Met zandtekeningen die live worden getekend en geprojecteerd, ijle klanken en onstuimige melodiën, vertellen zij een bijzonder verhaal over een nachtelijke ijszee. Kom het meebeleven!

Toverstaf maken
Je kunt je laten schminken en een magische toverstaf knutselen..

kampvuur Mak Blokweer Kampvuur en catering
Vergeet niet om even rond het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King) te komen zitten met een heerlijke beker warme chocolademelk, een hotdog of iets anders lekkers erbij, voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

Praktisch

De lichtjesroute met acts start 4 keer.  In tegenstelling tot voorgaande jaren is het noodzakelijk om te reserveren voor 1 van de starttijden. De route duurt in totaal ongeveer een uur. Alle andere activiteiten zijn doorlopend en kun je aan deelnemen wanneer je wilt.

Reserveren: via het formulier hieronder, info@mak-blokweer.nl of via de infobalie: 0229-266344.

Kosten: €6,50 per persoon.

Aanvangsttijden

De lichtjesroute met aansluitend de voorstelling Zandstorm vindt 4 keer plaats en duurt ruim een uur:

18:45 - 19:55 uitverkocht
19:25 - 20:35 uitverkocht
20:05 - 21:15
20:45 - 21:55

Per keer is er plek voor 40 bezoekers, dus reserveer op tijd en geef hierbij aan welk tijdsvak je voorkeur heeft!

 
Reserveer direct voor deze activiteit
Geef aan voor welke tijd u wilt reserveren (zie omschrijving activiteit).

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:


Bekijk hier de volledige agenda