Uilenballen pluizen

Uilen gaan 's nachts op rooftocht. Maar wat is de prooi van een uil? Het antwoord kun je in zijn braakbal vinden. Uilen eten hun prooien met huid en haar op en braken de botjes weer uit. Dat heet een uilenbal. Aan die botjes kun je zien wat de uil voor prooi gegeten heeft. Wil je zelf ook een keer uitpluizen wat een uil eet? Dat kan op de doe-middag op zondag 31 maart van 14:00 tot 15:30!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen vanaf 6 jaar en vindt plaats op zondag 31 maart van 14:00 tot 15:30. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).

Tegelijk met de doe-middag Uilenballen pluizen vinden ook de Levende Tuinen-themadag en MAKS' Biomarkt plaats, leuk voor je ouders om een kijkje te nemen terwijl jij aan het pluizen bent!

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

Kosten:
Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda