Vogelhuisjes timmeren

Om in het voorjaar een fijn plekje te hebben waar eitjes in gelegd kunnen worden, zoeken vogels op tijd een huisje. Heb je ook zin in een leuk vogelhuisje voor in je tuin? Kom dan op deze doe-middag een mooi vogelhuisje timmeren. Aan het einde van de middag neem je jouw zelf getimmerde en gekleurde vogelhuisje mee naar huis en geef je hem een mooi plekje in je tuin of op je balkon!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op zondag 27 januari van 14:00 tot 15:30. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €7,50 per kind (incl. materialen).

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda