Vogelvoer maken

Zondag 24 februari 2019, 14:00 - 15:30

vogelvoer-maken1.jpgIn de winter krijgen vogels het moeilijk als het vriest en sneeuwt. Zaadjes, bessen en insecten zijn in de natuur dan maar heel weinig te vinden. In de winter waarderen vogels wat extra voer, want ze leggen geen wintervoorraad aan zoals eekhoorns doen. Het is dan ook een goed idee om vogels nu wat bij te voeren! Wil je weten hoe, schrijf je dan in voor de doe-middag vogelvoer maken en kom het ontdekken!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

Kosten: €4,50 per kind (incl. materialen)
Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda