Voorleesfeest tussen de lammetjes

lam-2.jpgOp zondag 19 mei organiseert MAK Blokweer een vrolijk voorleesfeest voor peuters en kleuters. In de hooiberg lezen we samen over het avontuurlijke schaap Lotje. Na afloop gaan we bij de lammetjes en kleine geitjes op bezoek in de wei. De kinderen mogen de dieren aaien en bekijken, we gaan samen zingen en een spelletje doen, en misschien vinden we wel een stukje echte wol! Kortom, er valt deze ochtend een hoop te beleven!

Deze activiteit voor is voor peuters en kleuters van 2 t/m 6 jaar en vindt plaats op zondag 19 mei van 10:30 tot 11:30. (=VOL) Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl of met het formulier hieronder. De kosten zijn €3,50 per kind (deelname alleen onder begeleiding, ouders en verzorgers betalen niet). EXTRA voorleesfeest van 12:00-13:00 graag vermelden bij uw reservering

 

 

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda