Vroege-vogelwandeling

MAK Blokweer, de KNNV en IVN organiseren in 2019 een reeks natuurwandelingen door heel Hoorn. Op zaterdag 20 april om 6 uur in de ochtend, als de wereld nog ongerept in het voorjaarszonnetje ligt, gaan we al wandelend naar vogels luisteren en te kijken in natuurpark Blokweer.

Eind april zijn fitis en tjiftjaf net terug van hun wintervakantie.  Zwartkop, heggenmus, winterkoning, roodborst, kool- en pimpelmees, spechten, en misschien een ijsvogel. Het natuurpark is een zangvogelparadijs en je weet van te voren niet wat je tegenkomt. We blijven op de paden.  Een verrekijker is handig. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en wordt geleid door Huub Veldhuizen.

We verzamelen om 6:00 uur voor de poort van MAK Blokweer. Rond 8:00 zijn we terug bij het startpunt. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. Deelname is gratis.

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda