Vrolijk Voorleesfeest

Datum en tijd: 25 feb. 2018 10:30

kosten: € 3,50 per kind

Duik in het prachtige prentenboek ‘Vrolijk’ van Mies van Hout tijdens dit interactieve voorleesfeest op 25 februari. Laat je door de bijzondere vissen meevoeren van benieuwd naar verdrietig, van verlegen naar trots en van boos naar vrolijk.

 

voorleesfeest vrolijk.jpgWie door het boek bladert, duikt in de diepzeewereld waar flonkerende vissen sprankelend opdoemen uit de duisternis. Na afloop knutselen we samen een hele school prachtige vissen om de geheel vernieuwde benedenverdieping van ons bezoekerscentrum mee op te vrolijken.

Deze activiteit voor is voor peuters en kleuters van 2 t/m 6 jaar en vindt plaats op zondag 25 februari van 10:30 tot 11:30. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl of met het formulier hieronder. De kosten zijn €3,50 per kind (deelname alleen onder begeleiding, ouders en verzorgers betalen niet).

 

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda