Windkracht

In Nederland zijn de mensen niet altijd blij met het weer! We klagen vaak over de harde koude wind en het weerbericht dat niet klopt. Misschien kun jij dat wel beter! Vandaag maak je zelf een instrument waarmee je de kracht van de wind goed kunt zien: je eigen windmolen. Je leert hoe krachtig wind is en wat je ermee kunt doen. Straks kun je je eigen weerbericht presenteren!

Deze Maks' doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats op zondag 16 december van 14:00 tot 15:30. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema's natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl, of met het formulier hieronder. De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.

zo 16 dec. 2018 - 14:00

Kosten: € 4,50 per kind (incl. materialen)
Categorie:
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda