Workshop koeienschilderen

Datum en tijd: 30 sep. 2018 12:30

kosten: €45,- per persoon, inclusief materialen.

Op zondag 30 september geeft kunstschilder Ruud Spil een schilderworkshop bij MAK Blokweer. De schildersezel wordt in de wei gezet en de Blaarkop-ossen staan model.

workshop_koeienschilderen-schilderijRuudSpil.jpg
Ruud Spil, van Atelier Ruud Spil, brengt in zijn werk een ode aan het platteland, en in het bijzonder aan de koe. "Want een landschap is niet af zonder een roodbont of een blaarkop erin," aldus de schilder zelf. Tijdens de workshop laat Spil zien hoe je met acrylverf en schilderdoek een prachtige Blaarkop-os kunt portretteren.

Dus ben je creatief en lijkt het je leuk zo'n mooie blaarkop met acrylverf op doek te zetten? Meld je dan aan voor deze unieke workshop!

De workshop is gericht op volwassenen en vindt plaats op zondag 30 september van 12:30 tot 16:30. De kosten bedragen €45,- per persoon, inclusief materialen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344), via e-mail naar info@mak-blokweer.nl of met het formulier hieronder. Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen.

Reserveer direct voor deze activiteit

De gevraagde gegevens hebben wij nodig om de dienst te kunnen leveren, zij worden verwijderd na datum van de activiteit. Door op 'Reserveer nu!' te klikken gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor dit doel.


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda