Wouter en zijn droom

Datum en tijd: 28 feb. 2018 14:00

kosten: € 3,50 per persoon

Morgen gaat Wouter met zijn ouders naar de dierentuin. Nog even voorlezen uit het dierensprookjesboek en dan gaan slapen. 's Nachts droomt Wouter allerlei spannende avonturen met zijn knuffels en de dieren uit het boek. Gelukkig loopt alles goed af, want spannende dromen kunnen ook leuk zijn!

 

Wouter en zijn droom 5.jpgDeze voorstelling gaat over dromen, avontuur, bang zijn en af en toe ook ondeugend kunnen zijn. De theatervoorstelling "Wouter en zijn droom" wordt verzorgd door Mychel Cornelissen en Judy Bijman van poppentheater BlauwBlauw.

Het verhaal is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers (voor heel jonge kinderen kunnen sommige stukjes spannend zijn). De voorstelling duurt ruim een half uur. Na afloop mag je nog even kennis maken met Wouter en aap.

Reserveren kan telefonisch (0229-266344), via email naar info@mak-blokweer.nl of met het formulier hieronder. Vergeet niet te vermelden of je reserveert voor 14:00 of 15:00. De kosten bedragen €3,50 per persoon.

Beide voorstellingen zijn helemaal volgeboekt. Reserveren is niet meer mogelijk!


Deel deze pagina:Bekijk hier de volledige agenda