Een nieuw begin voor brood!

MAKS' Biomarkt!

Goed nieuws voor iedereen die graag een smakelijk broodje lust: bakkersproducten zijn teruggekeerd op MAKS' Biomarkt. Er is namelijk een vaste kraam gevuld met producten van het in Hoorn gevestigde Bakkersatelier!

 

Het Bakkersatelier kenmerkt zich door een gevarieerd en vernieuwend assunnamed.jpgortiment van met name brood en gebak. Ook als u nog nooit van dit bedrijf gehoord heeft, is de kans groot dat u al eens van één van hun producten heeft genoten. Het Bakkersatelier levert namelijk brood en gebak aan een flink aantal horecagelegenheden in Hoorn en in een aantal andere plaatsen, van Enkhuizen tot Amsterdam. Alle broden, waaronder volkoren-, meergranen-, spelt-, soja-mais- en witbrood, zijn vrij van broodverbeteraars, lactose, E-nummers, gist en suiker.

Het brood is elke week beschikbaar op MAKS' Biomarkt. Als de kraam goed loopt dan zal er in de toekomst ook gebak aangeboden worden. Het team achter de markt is erg verheugd over deze nieuwe kraam, en de klanten zullen dat vast ook gauw zijn zodra ze kennis hebben gemaakt. Dus kom gauw een keertje kijken!

Onderwerpen
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina: