Het MAK genomineerd als Kern met Pit!

MAK Blokweer is genomineerd als Kern met Pit door de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM).

Met het project Natuur is voor iedereen! willen wij goede en voldoende zitgelegenheid creëren voor bezoekers, gezinnen en dagbestedings cliënten om iedereen, jong en oud, goed of slecht ter been gelegenheid te geven de natuur te ervaren of rustig te zitten terwijl de kinderen spelen op het terrein bij het bezoekerscentrum en in de vlindertuin.

Er staan verouderde picknicktafels op het terrein bij het bezoekerscentrum. Ze zijn al vaker door de vrijwilligers opgeknapt maar nu toch echt aan vervanging toe. Daarnaast is er vorig jaar met sponsorgeld van stichting Waalwiel een vlindertuin aangelegd. In deze tuin zouden wij heel graag een schommelbankje willen plaatsen voor o.a. cliënten van het dagbestedingsproject voor jong-dementerenden van stichting Omring om de natuur te kunnen ervaren tussen bloemen en vlinders.

Niet iedereen kan lange wandelingen maken in de natuur. Voldoende zitgelegenheid en zitjes tussen het groen stimuleren het ervaren van de natuur.

Het MAK is door naar de volgende ronde en kan dus met het project aan de slag! Hiervoor zoeken wij materialen om de banken in elkaar te kunnen gaan zetten. We willen dit tijdens NL doet op 20 maart met vrijwilligers en/of scholieren doen. Het liefst werken we met een compleet bouwpakket. Welk bedrijf wil ons sponsoren met natuurlijk bouwmateriaal? Als eerste sponsor heeft zich aangemeld stichting Omring! Een eerste betaling kunnen wij dus doen, sponsort u ook een deel of misschien zelfs de rest? We hebben nog 2800,-- nodig of de materialen. Wij bieden naamsvermelding op het terrein en website. U kunt bellen met Cynthia van Tuijl 0229 266344.

logo_omring.jpgmak-logo-vierkant-rgb.jpg

Onderwerpen
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina: