Hoornse Vrijwilligersprijs 2018

MAK-vrijwilliger Hans Timmerman is genomineerd voor de Hoornse Vrijwilligersprijs 2018. Hans zet zich sinds jaar en dag belangeloos met raad en daad in voor MAK Blokweer, met veel passie voor alle grote en kleine aspecten van de lokale natuur. Daarom zijn we erg verheugd over deze welverdiende nominatie!


Met uitgebreide kennis en noeste arbeid is Hans al 9 jaar aan MAK Blokweer verbonden als vrijwilliger. Elke week werkt hij in de Kloostertuin en de moestuin om deze te onderhouden en hij pakt het natuurpark aan op de maandelijkse landwerkdag. Het park en de tuinen worden ecologisch beheerd op basis van een beheerplan waar hij over meedenkt en aan -schrijft.

Hans draagt zijn passie voor en kennis over de natuur niet alleen graag over aan zijn mede-vrijwilligers, maar ook aan de grote en kleine bezoekers van het MAK. Dit doet hij bijvoorbeeld tijdens seizoenswandelingen met speciale aandacht voor steeds weer een andere groep planten of dieren, een wekelijkse column over het natuurpark (o.a. te volgen via de Facebook-pagina van MAK Blokweer), en het begeleiden van schoolklassen in de moestuin.

Naast MAK Blokweer zet Hans zich ook in voor de buurtgroep Risdam-Noord Groen! en Mee en de Weering.

Kortom, Hans Timmerman is een belangrijke kracht voor en achter de schermen. Om hem te bedanken, roepen we iedereen die plezier beleeft aan zijn werk op om op hem te stemmen voor de Hoornse Vrijwilligersprijs 2018!
Breng je stem vóór 19 november uit op Hoornsevrijwilligersprijs.nl.