Maks' Biomarkt

Opening_Biomarkt-brood.jpg

Bekijk MAKS' Biomarkt in de Agenda

De eerste wekelijkse biologische markt van Hoorn is een feit! Na een welkomstwoord van MAK bestuurslid Wim Westhoff opende Jos Kamminga fractievoorzitter van Groen Links op 1 mei de markt door symbolisch de eerste kaas te snijden en te kopen aan de kraam van Kaasplaza. Hij noemde de markt een aanwinst voor de gemeente Hoorn en passend in deze tijd waarin steeds meer mensen behoefte hebben aan eerlijke en streekgebonden producten. Ook de bezoekers stroomden meteen goed binnen.

De markt zal elke week op vrijdag van 10.00 tot 16.00 worden gehouden op het terrein van het MAK aan de kloosterhout 1-2 met een vast aanbod van brood, kaas, vlees, groente en elke week een wisselkraam met een variatie product.

Op vrijdag is ook het bezoekerscentrum geopend zodat je je marktbezoek kunt combineren met een kopje koffie, een ijsje of een wandeling. Peuters en kleuters kunnen natuurspelen op het terrein van de markt. Fietsen kunnen gestald worden in de fietsenstalling buiten het hek op het gras, auto's kunnen parkeren aan één zijde van de Westerblokker of in de wijk. Honden zijn niet toegestaan.

Onderwerpen
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina: