Natuur voor iedereen!

Yes! De schommelbank is vandaag met vereende krachten door de vrijwilligers van het Natuurpark geplaatst! De kroon op ons Kern met Pit project Natuur voor iedereen! We hebben weer mooie nieuwe zitgelegenheid op het terrein en in de vlindertuin.

IMG_5998.JPGHet afgelopen jaar is er door onze technische vrijwilligers Wout, Hans, Martin, Nico, Arie, Ard en Mike hard gewerkt aan nieuwe picknickbanken, tafels en stoelen. Het nog bruikbare hout van de oude picknickbanken werd hergebruikt om terrastafels en stoelen van te maken. Aan de stoelen wordt op dit moment nog de laatste hand gelegd.

De aanschaf van de schommelbank is mede mogelijk gemaakt door Stichting Omring die geld inzamelde met een verkoopmarkt en werd ontworpen en gemaakt door ecologisch hoveniersbedrijf de Twee Heren. IMG_5799.JPGDe stoere, robuuste en loodzware bank werd geplaatst door onze natuurpark vrijwilligers Hans, Kees, Anne, Wouter en Cees. Het duurzame douglas hout voor de picknickbanken werd kosteloos en fantastisch op maat gezaagd door vrijwilliger Cees Ettema. Wat een mooie samenwerking en hergebruik van materialen!

Draag je dit project een warm hart toe? Stem dan voor MAK Blokweer via: http://www.kernmetpit.nl/Editie+2015/Deelnemende+projecten+2015/299773.aspx?t=Natuur+voor+iedereen! IMG_6203.JPGZoveel mogelijk stemmen geeft ons meer kans op de extra prijs van 1500,-. Daar kunnen we dan weer leuke boomstambankjes voor in de vlindertuin en de kloostertuin voor maken.

Via de link lees je ook meer over het project. Bedankt!

Onderwerpen
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina: