Blokweermarkt 2016: geslaagd!

Het was weer genieten op de Blokweermarkt, afgelopen zondag 19 juni. Het is elk jaar weer mooi om ons erf om te toveren tot een markt waar trotse standhouders de bezoekers kennis laten maken met hun duurzame en biologische streekproducten.

De markt werd begeleid door enthousiaste muzikanten die een bijdrage leverden aan de goede sfeer. Er werd de hele dag vrolijk geknutseld, geproefd, gepraat en genoten. Ook het weer zat mee: de hele dag bleef het droog, met zelfs af en toe een zonnetje. Bijna 900 bezoekers vonden, ondanks de vele wegafsluitingen, onze markt.

jelle weegschaal met kgs.jpgTijdens de Blokweermarkt konden bezoekers raden naar het gewicht van onze bok Jelle. De drie beste schattingen konden een mooie prijs winnen: een lunch voor vier personen, een speurtocht naar keuze, of een vogelhuisje of insectenhotel. En Jelle weegt... 85,7 kilo! De beste inzendingen zaten er minder dan een halve kilo vanaf. Erg knap ingeschat! De drie winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!

Het was al met al een zeer geslaagde, aangename marktdag. Volgend jaar vindt de Blokweermarkt plaats op op zondag 25 juni 2017. Zet deze datum dus vast in je agenda!

Onderwerpen
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina: