Vriendjes van de boerderij

Vanaf 17 september steunt Deen Supermarkten met de actie 'Vriendjes van de boerderij' lokale kinderboerderijen. Bij Deen Blokker, Aagje Dekenplein en Grote Noord is er aandacht voor MAK Blokweer en kun je een naam voor onze nieuwe varkens inzenden!

Met het sponsorbedrag dat bij de actie hoort, wil MAK Blokweer twee nieuwe Bentheimer-biggen aanschaffen en het verblijf van de varkens opknappen. Daar staat tegenover dat de klanten van Deen een naam voor deze biggen mogen bedenken!

In Deen Blokker, Aagje Dekenplein en Grote Noord staat tijdens de actie een bus waar je je deelnameformulier in kunt doen. Uit alle inzendingen worden twee namen getrokken voor onze nieuwe varkens. Verzin dus een grappige, lieve of mooie naam, lever hem in bij de winkel bij jou in de buurt, en wie weet loopt er straks een biggetje op de boerderij met de naam die jij verzonnen hebt!

Bij alle vestigingen van Deen Supermarkten ontvang je stickers van de 'Vriendjes van de boerderij' bij de boodschappen en kun je sparen voor korting op pluchen boerderijvriendjes.