Winnaar MAKS' Fotowedstrijd bekendgemaakt

Zoals elk jaar organiseerde stichting MAK Blokweer deze zomer een wedstrijd voor amateurfotografen. De uitdaging is steeds om op het terrein van MAK Blokweer een serie natuurfoto's te maken die niet alleen leuk zijn om te zien, maar die ook binnen een bepaald thema moeten passen. Op 15 november is de winnaar bekend gemaakt.

 

winnaar fotowedstrijd.jpg

Het thema van dit jaar was 'water', in de breedste zin van het woord. Slootjes, mist, waterplanten, dieren die in het water spelen – de mogelijkheden waren eindeloos. Dat bleek ook wel uit de fotoseries die zijn ingestuurd. Alle zes hadden ze een heel eigen karakter.

De jury, bestaande uit medewerkers van de afdeling Natuur- en Milieueducatie, heeft uiteindelijk gekozen voor de fotoserie van Mieke Brouwer. Haar foto's waren niet alleen mooi, maar ook technisch goed. Elke foto heeft weer een ander onderwerp, wat goed past bij het veelzijdige thema van de wedstrijd. Bovendien laat Mieke met haar gevarieerde foto's ook alle aspecten van het MAK zien: dieren, planten en landschappen komen voorbij.

Als winnaar mag Mieke nu aan de slag met het samenstellen van een expositie van haar foto's. Deze expositie zal vanaf medio februari 2016 te zien zijn in het bezoekerscentrum van MAK Blokweer. Toegang is gratis.

 

 

Onderwerpen
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina: