Zeldzaam (h)eerlijk vlees te koop!

Het zichtbaar maken van de agrarische kringloop is één van de taken van MAK Blokweer. Vlees komt nu eenmaal van een levend dier. In dat kader worden de twee varkens die op de Kijkboerderij leven binnenkort geslacht. Geïnteresseerden kunnen nu alvast vlees reserveren.

 

Het MAK wil mensen een bewuste keuze laten maken tussen kiloknaller en biologisch vlees. Al onze dieren worden gehouden op de best mogelijke manier voor dier en milieu. De varkens krijgen voer van biologische oorsprong en kunnen hun natuurlijke gedrag uitoefenen: ze hebben een soortgenoot om zich heen, kunnen lekker wroeten in modder of stro, en genieten elke dag van frisse lucht en zonlicht.

Na de slacht van de huidige varkens komen er twee nieuwe biggen op de Kijkboerderij. Deze worden gesponsord door Deen Supermarkten!

Vleespakketten

Van het vlees worden diepvriespakketten samengesteld van ongeveer 3 kilo. De inhoud varieert en bestaat bijvoorbeeld uit hamlap, fricandeau, karbonade en speklap. De porties zijn afgestemd op 2 personen. De prijs is €46,- voor één pakket of €87,50 voor twee pakketten.

Reserveren kan t/m donderdag 19 oktober. Neem contact op met kijkboerderij@mak-blokweer.nl of kom langs bij de balie. Vermeld je naam, telefoonnummer, en het gewenste aantal pakketten. Je ontvangt een bevestiging met ons rekeningnummer. Zodra de betaling is ontvangen, is de reservering definitief.

Wanneer het vlees geleverd wordt, ontvang je een uitnodiging om je pakket(ten) op te komen halen.

Onderwerpen
Geen onderwerpen.

Deel deze pagina: