Inschrijven of inschrijving wijzigen

Het complete overzicht van activiteiten en lesmaterialen is te vinden op nmewestfriesland.nl. U kunt daar inloggen met de bij u bekende inlogcode. U vindt de inlogcode ook terug op de poster die bij u op school aanwezig is. Mocht u de inlogcode kwijt zijn of heeft u geen inlogcode, neem dan contact op met de afdeling NME via nme@mak-blokweer.nl of 0229 266344.

 

Het wijzigen en annuleren van activiteiten kunt u zelf doen via de website van NME. Annuleren kan kosteloos tot 30 dagen voor de door u geboekte datum. Wanneer u bent ingelogd, vindt u rechts bovenin het menu een knop 'bestelhistorie'. Als u daarop klikt, krijgt u een overzicht van alle gereserveerde activiteiten en lesmaterialen van uw school. Achter elke reservering staat een icoontje met een potloodje. Daar kunt u een andere datum kiezen of annuleren.

Mocht u binnen 30 dagen voor aanvang van de geboekte datum nog een activiteit willen wijzigen dan kan dat alleen telefonisch (0229 266344) of via email (nme@mak-blokweer.nl). U betaalt dan de normale kostprijs voor een nieuwe datum. Ook bij annuleren binnen deze termijn betaalt u de kostprijs van uw reservering. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling NME op telefoonnummer 0229 266344 of via nme@mak-blokweer.nl.


Deel deze pagina: