Sponsors van MAK Blokweer

Ook sponsor worden? Verbind uw goede naam aan een goed doel!

Door ons te steunen draagt uw bedrijf een steentje bij aan een beter milieu: u sponsort een goed doel. Ons centrum richt zich op Hoorn en omstreken (West-Friesland) waar misschien ook de meeste van uw klanten zitten. Aangezien we zo'n 30.000 bezoekers per jaar hebben kunt u rekenen op een vergroting van uw naamsbekendheid. Door ons te sponsoren geeft u aan een verantwoord ondernemer te zijn, ook richting het publiek, wat uw imago kan verbeteren. Bovendien kunt u schenkingen aan onze Stichting aftrekken van de belasting.

Op welke manier kunt u ons sponsoren?

U kunt een algemene financiële bijdrage ten behoeve van onze projecten overmaken op de bankrekening van de Vrienden van Maks. U kunt echter ook de naam van uw bedrijf verbinden aan één van de projecten van MAK Blokweer. Het kan ook zijn dat uw bedrijf liever een financiële bijdrage levert om een activiteit of specifieke educatieve projecten van MAK Blokweer mogelijk te maken. Ook het sponsoren van projecten aangaande de dieren op de kijkboerderij is mogelijk. Daarnaast kunt u ons in natura sponsoren.

Wat kunt u van ons als tegenprestatie verwachten?

Afhankelijk van uw bijdrage zijn er diverse tegenprestaties mogelijk. U kunt via de contactpagina onze sponsormap aanvragen. Hierin treft u onder andere een uitgebreid sponsorarrangement aan. Wij spreken graag uw wensen met u door.